دومینیکا پاسپورت

برنامه های دومینیکا تا تابستان ۲۰۳۰

فهرست محتوا

جاده دومینیکا تا تابستان ۲۰۳۰

 

دومینیکا
، کشوری در کارائیب شرقی، به زیبایی خود افتخار می کند. این کشور بر روی آب های آبی قرار دارد، سرشار از جنگل های بارانی تماشایی است و گردشگران را با نام “جزیره طبیعت” به خود جذب می کند. این جزیره کوچک اخیرا به منظور حفاظت از بزرگترین دارایی اش، گامی بلند پروازانه برداشته است.

رئیس جمهور مشترک المنافع دومینیکا ، چارلز ساوارین ، در بیست و هفتم سپتامبر در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک اظهار داشت ، هدف این است که دومینیکا تا سال ۲۰۳۰ به اولین کشور مقاوم در برابر آب و هوا تبدیل شود.

دومینیکا مدت هاست که به دلیل طبیعت دست نخورده گسترده اش شناخته شده است. به دنبال واقعه طوفان ماریا در سال ۲۰۱۷ ، نخست وزیر روزولت اسکریت که متعهد شد طبیعت جزایر کارائیب را به عنوان “اولین کشور مقاوم در برابر آب و هوا در جهان” بسازد و تلاش های حیرت انگیزی در این زمینه سرمایه گذاری کرده است ، باعث تحسین بین المللی دومینیکا شد.

آژانس مقاوم سازی دومینیکا

امروزه که تغییرات آب و هوایی به یک موضوع مهم در دستور کار سازمان ملل میباشد . دومینیکا – جزیره ای کوچک با جمعیتی بیش از 70،000 شهروند – بدون تأخیر وارد عمل شد . برای به حداقل رساندن تهدیدات احتمالی گرم شدن کره زمین. اندکی پس از طوفان ماریا ، نخست وزیر اسكریت آژانس CREAD – آژانس ( اقدام برای مقاوم سازی دومینیکا در برابر تغییرات آب و هوا ) معرفی کرد .

تبدیل انرژی حرارتی زمین به برق

دو سال بعد ، دومینیکا تلاشهای چشمگیری در جهت رسیدن به هدف خودبه سرانجام رساند. پرزیدنت ساوارین اعلام کرد که ساخت کارخانه حرارتی زمین 7 مگاواتی در ماه های بعدی آغاز می شود. ایان داگلاس ، وزیر تجارت ، انرژی و اشتغال گفت: “با راه اندازی این نیروگاه ، ما در موقعیتی خواهیم بود که در آینده از انرژی پاک ، قابل اعتماد ، کم هزینه ، تجدید پذیر و با کیفیت بالا بهره مند شویم. این کار بودجه اولیه را از بانک توسعه کارائیب ، بانک توسعه بین آمریکایی و برنامه شهروندی موفق کشور با سرمایه گذاری (CBI) دریافت می کند. در ماه مه 2019 ، دولت دومینیکا موافقتنامه تأمین مالی 27 میلیون دلاری دیگر از بانک جهانی را برای توسعه کارخانه گرمایش زمین تأمین کرد. پس از اتمام ، شهروندان می توانند از انرژی پایدار برای بهره‌برداری و گرم کردن منازل خود استفاده کنند ، بنابراین صورتحساب خود را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.

ساخت بهتر قبل (Build Back Better :BBB)

علاوه بر امنیت انرژی ، دولت دومینیکن همچنین بر “ساختن بهتر ‘” (BBB) تمرکز دارد – اصولی که توسط ساکنان این جزیره اتخاذ شده است که در حال احیا ، بازسازی یا طراحی خانه های خود با دوام تر هستند. سال گذشته ، دومینیکا برنامه مسکن عمومی بی سابقه ای را برای ساخت خانه های جدید مدرن برای خانواده هایی که در سالهای اخیر تحت تأثیر طوفان ماریا و طوفان اریکا قرار گرفته اند ، راه اندازی کرد. پایان سال 2018 شاهد سی و هشت خانواده اول بود که کلیدهای خانه های جدید خود را دریافت کردند و از آن پس بسیاری دیگر دنبال شدند. “انقلاب مسکن” ، همانطور که اغلب به آن اشاره می شود ، از مفهوم BBB پیروی می کند که ترکیبی از تکنیک های ساختمان سازی مدرن را با چارچوبی فراهم می کند که تضمین می کند این خانه ها بتوانند در برابر هرگونه وقوع آب و هوایی که قابل تصور است مقاومت کنند – یک شاهکار تحسین برانگیز از خود. “انقلاب مسکن” در سراسر 2019 و 2020 ادامه خواهد یافت و انتظار می رود بیش از 5،000 خانه بسازد. این برنامه کاملاً توسط برنامه CBI کشور تأمین می شود.

ممنوعیت استفاده از پلاستیک

همه چیز حتی در جبهه ضد آلودگی به سرعت در حال پیشرفت است. ممنوعیت پلاستیک Dominica – که سال گذشته معرفی شده است – از اول ژانویه 2019 وارد عمل شد. این ممنوعیت توسط National Geographic به عنوان یکی از کامل ترین ممنوعیت های پلاستیکی در جهان توصیف شد ، ابتکاری که کمی بعد از آن توسط اتحادیه اروپا دنبال شد. از آنجا که پلاستیک سهم عمده ای در آلودگی دریایی و زمین دارد ، دولت این کار را گامی در جهت درست می داند.

در سال گذشته ، دومینیکا خود را وقف احیای جزیره از طریق برنامه CBI خود کرده است که همچنان در بخش های مختلف الهام بخش رشد است. در حالی که جاده انعطاف پذیری در برابر آب و هوا بسیار غیرقابل انکار است ، اما به نظر می رسد که Nature Isle به خوبی در دستیابی به آن در بازه زمانی موعود ، اگر زودتر نباشد ، در راه است.

 

آخرین اخبار

آخرین مقالات

مطالب پیشنهادی

مشاوره رایگان