واکسن های مورد تایید دومینیکا در سال ۲۰۲۲ را میشناسید؟ بیماری کرونا 2019 (COVID-19) یک بیماری مسری است که توسط سندرم حاد تنفسی ویروس کرونا 2 (SARS-CoV-2) ایجاد میشود. در دسامبر سال ۲۰۱۹، اولین مورد شناخته شده در ووهان چین شناسایی شد. این بیماری از آن زمان در سراسر جهان گسترش یافته است؛ در همین راستا برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری و کاهش اثرات جانبی برجامانده از آن، چندین واکسن COVID-19 در کشورهای مختلف تأیید و توزیع شده است.
به گزارش واحد آمار رویترز، کشور دومینیکا در تاریخ ۲۳ آگوست سال ۲۰۲۱، بالاترین اوج میانگین روزانهٔ مبتلایان خود به بیماری کووید را تجربه کرد و اکنون (در زمان نگارش مقاله) با ۶۵ درصد افزایش از زمان اوج این بیماری مواجه است. از زمان شروع همهگیری، 8421 مورد ابتلا و 49 مورد مرگ ناشی از کرونا در دومینیکا گزارش شده است که نسبت به سایر کشورهای منطقهٔ کارائیب تعداد بسیار پایینی محسوب میشود.
در این مقاله، با شریف تریپ همراه باشید تا انواع واکسن های مورد تایید دومینیکا در سال ۲۰۲۲ و شرایط افراد واکسینهشده را برایتان شرح دهیم.
قرنطینه
با شروع گزارش آمار تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان، بسیاری از کشورها به منظور مهار شیوع این ویروس با اعلام تعطیلی برای مکانهایی مانند مدارس، شرکتها و مرزهای بینالمللی خود واکنش نشان دادند و از جان مردم خود محافظت نمودند.
انواع واکسن های ساخته شده کووید-19
در حال حاضر، برای پیشگیری از ابتلا و کاهش خطرات ناشی از بیماری کووید-19، چندین واکسن ساخته و توزیع شده است که اغلب آنها توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) تأیید شدهاند. اولین برنامهٔ واکسیناسیون انبوه در اوایل ماه دسامبر 2020 آغاز شد و تعداد دوزهای واکسیناسیون تزریقشده بهصورت روزانه در بایگانی آمار مربوط به این سازمان جهانی بهداشت COVID-19 به روز می شود.
واکسنها با استفاده از دادههای کارآزمایی بالینی، ساخت و فرآیندهای کنترل کیفیت، بهمنظور اطمینان از انطباق با استانداردهای قابل قبول ایمنی، کیفیت و اثربخشی ارزیابی میشوند. این ارزیابی دقیق، تهدید احتمالی ناشی از شرایط اضطراری و مزایایی را که حاصل استفاده از محصول است، در برابر هرگونه خطر بالقوه بررسی میکند.
واکسن های مورد تایید دومینیکا
طبق اعلام وبسایت وزارت بهداشت دومینیکا، تاکنون واکسن های مورد تایید دومینیکا بهمنظور واکسیناسیون مردم در فهرست زیر اعلام شده است که همگی مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی نیز هستند.
- فایزر (Pfizer)
- آسترازنکا (AstraZeneca)
- مدرنا (Moderna)
- جانسون یا جانسون و جانسون (Johnson & Johnson)
- سینوفارم (Sinopharm)
البته در ادامهٔ این خبر آمده که ممکن است وزارت بهداشت دومینیکا نام واکسنهای تأییدی دیگری را به این فهرست نیز بیافزاید.
همچنین بخوانید: اخذ تابعیت دومینیکا پس از کرونا
واکسیناسیون
تاکنون (در زمان انتشار مقاله)، کشور دومینیکا حداقل 59،946 دوز واکسن کووید را تزریق کرده است؛ با فرض بر اینکه هر فرد حداقل به دو دوز تزریق نیاز دارد، این مقدار برای واکسینه کردن 41.7 درصد از جمعیت این کشور کافی است.
میزان ابتلا به کرونا در دومینیکا
رویترز در حال جمعآوری و تحلیل دادههای مربوط به نرخ ابتلا و مرگومیر ناشی از بیماری کووید ۱۹ برای 240 کشور و منطقه در سراسر جهان است که بهطور منظم و روزانه بهروزرسانی میشود. طبق این دادهها و نمودارهای زیر کشور دومینیکا پایینترین نرخ ابتلا به کرونا در حوزهٔ دریای کارائیب و جهان را دارد.
نمودار شمارهٔ ۱. میزان ابتلا به بیماری کرونا در کشورهای آمریکای لاتین و منطقهٔ کارائیب در مقایسه با کل جهان.
منبع: رویترز
نمودار شمارهٔ 2. میزان مرگ در اثر بیماری کرونا در کشورهای آمریکای لاتین و منطقهٔ کارائیب در مقایسه با کل جهان.
منبع: رویترز
حتما بخوانید: تحصیل در دانشگاه های دومینیکا
سخن پایانی
با شروع بیماری کرونا در سال ۲۰۱۹ و شیوع روزافزون آن، بسیاری از کشورهای جهان بهسرعت درگیر ابتلا و درمان این بیماری شدند و از آنجا که درمان قطعی برای این بیماری هنوز یافت نشده است، بسیاری از محققان و شرکتهای بزرگ دارویی به ساخت و تولید انبوه واکسن برای جلوگیری از ابتلای مجدد و کاهش نرخ مرگ پرداختند.
در همین راستا، کشور دومینیکا که یکی از قدرتمندترین پاسپورتهای جهان را با ردهبندی ۳۳ دارد، با رعایت پروتکلهای بهداشت جهانی واکسنهای مورد تأیید خود را در دوزهای لازم به مردم خود تزریق میکند. فهرست واکسن های مورد تایید دومینیکا شامل فایزر، آسترازانکا، مدرنا، سینوفارم و جانسون میشود. در این مقاله شریف تریپ میزان ابتلا به کرونا در این کشور را بررسی کرد و نشان داد که دومینیکا یکی از پایینترین نرخهای ابتلا به این بیماری را داراست. برای اخذ پاسپورت دومینیکا در کمتر از ۵ ماه، میتوانید آیندهٔ خود را به دست متخصصان و مشاوران ما بسپارید، پس همین حالا با ما تماس بگیرید.