phoneenvelopphone

همه‌گیری کووید-19 از اواخر سال 2019 آغاز شد و سراسر جهان را درگیر خود کرد، اما طبق آخرین آمارها در دومینیکا حدود 8500 مورد ابتلا و 49 مورد فوتی ناشی از کووید-19 ثبت شده‌است. دولت دومینیکا با پیروی از دستورالعمل‌های بهداشت جهانی، اقدام به واکسیناسیون گسترده مردم کرده است.

در حال حاضر واکسن‌های فایزر، آسترازنکا، مدرنا، سینو فارم و جانسون‌اندجانسون در دومینیکا مورد تایید قرار گرفته‌اند تا افراد واکسینه شده بتوانند با آرامش و اطمینان بیشتری به این کشور سفر کنند. در این مقاله شریف تریپ میزان ابتلا به کرونا در این کشور را مورد بررسی قرار داده است و اثبات کرده‌ایم دومینیکا یکی از پایین‌ترین نرخ‌های ابتلا به این بیماری را دارا است، پس تا انتها با ما همراه باشید!

قرنطینه

با شروع گزارش آمار تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان، بسیاری از کشورها به منظور مهار شیوع این ویروس با اعلام تعطیلی برای مکان‌هایی مانند مدارس، شرکت‌ها و مرزهای بین‌المللی خود واکنش نشان دادند و از جان مردم خود محافظت نمودند.

انواع واکسن های ساخته شده کووید-۱۹

در حال حاضر، برای پیشگیری از ابتلا و کاهش خطرات ناشی از بیماری کووید-19، چندین واکسن ساخته و توزیع شده است که اغلب آن‌ها توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) تأیید شده‌اند. اولین برنامهٔ واکسیناسیون انبوه در اوایل ماه دسامبر 2020 آغاز شد و تعداد دوزهای واکسیناسیون تزریق‌شده به‌صورت روزانه در بایگانی آمار مربوط به این سازمان جهانی بهداشت COVID-19 به روز می شود.

واکسن‌ها با استفاده از داده‌های کارآزمایی بالینی، ساخت و فرآیندهای کنترل کیفیت، به‌منظور اطمینان از انطباق با استانداردهای قابل قبول ایمنی، کیفیت و اثربخشی ارزیابی می‌‌شوند. این ارزیابی دقیق، تهدید احتمالی ناشی از شرایط اضطراری و مزایایی را که حاصل استفاده از محصول است، در برابر هرگونه خطر بالقوه بررسی می‌کند.

واکسن های مورد تایید دومینیکا

طبق اعلام وبسایت وزارت بهداشت دومینیکا، تاکنون واکسن های مورد تایید دومینیکا به‌منظور واکسیناسیون مردم در فهرست زیر اعلام شده است که همگی مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی نیز هستند.

  • فایزر (Pfizer)
  • آسترازنکا (AstraZeneca)
  • مدرنا (Moderna)
  • جانسون یا جانسون و جانسون (Johnson & Johnson)
  • سینوفارم (Sinopharm)

البته در ادامهٔ این خبر آمده که ممکن است وزارت بهداشت دومینیکا نام واکسن‌های تأییدی دیگری را به این فهرست نیز بیافزاید.

 

واکسیناسیون

تاکنون (در زمان انتشار مقاله)، کشور دومینیکا حداقل ۵۹،۹۴۶ دوز واکسن کووید را تزریق کرده است؛ با فرض بر اینکه هر فرد حداقل به دو دوز تزریق نیاز دارد، این مقدار برای واکسینه کردن ۴۱.۷ درصد از جمعیت این کشور کافی است.

میزان ابتلا به کرونا در دومینیکا

رویترز در حال جمع‌آوری و تحلیل داده‌های مربوط به نرخ ابتلا و مرگ‌و‌میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ برای ۲۴۰ کشور و منطقه در سراسر جهان است که به‌طور منظم و روزانه به‌روزرسانی می‌شود. طبق این داده‌ها و نمودارهای زیر کشور دومینیکا پایین‌ترین نرخ ابتلا به کرونا در حوزهٔ دریای کارائیب و جهان را دارد.

نمودار شمارهٔ ۱. میزان ابتلا به بیماری کرونا در کشورهای آمریکای لاتین و منطقهٔ کارائیب در مقایسه با کل جهان.

منبع: رویترز

نمودار شمارهٔ ۲. میزان مرگ در اثر بیماری کرونا در کشورهای آمریکای لاتین و منطقهٔ کارائیب در مقایسه با کل جهان.

منبع: رویترز

 

رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط دومینیکا

با شروع بیماری کرونا در سال ۲۰۱۹ و شیوع روز‌افزون آن، بسیاری از کشورهای جهان به‌سرعت درگیر ابتلا و درمان این بیماری شدند و از آنجا که درمان قطعی برای این بیماری هنوز یافت نشده است، بسیاری از محققان و شرکت‌های بزرگ دارویی به ساخت و تولید انبوه واکسن برای جلوگیری از ابتلای مجدد و کاهش نرخ مرگ پرداختند.

در همین راستا، کشور دومینیکا که یکی از قدرتمندترین پاسپورت‌های جهان را با رده‌بندی ۳۳ دارد، با رعایت پروتکل‌های بهداشت جهانی واکسن‌های مورد تأیید خود را در دوز‌های لازم به مردم خود تزریق می‌کند. فهرست واکسن های مورد تایید دومینیکا شامل فایزر، آسترازانکا، مدرنا، سینوفارم و جانسون می‌شود. در این مقاله شریف تریپ میزان ابتلا به کرونا در این کشور را بررسی کرد و نشان داد که دومینیکا یکی از پایین‌ترین نرخ‌های ابتلا به این بیماری را داراست. برای اخذ پاسپورت دومینیکا در کمتر از ۵ ماه، می‌توانید آیندهٔ خود را به دست متخصصان و مشاوران ما بسپارید، پس همین حالا با ما تماس بگیرید.